Εκπαίδευση

Στο PAW ACADEMY προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης όλων των σκύλων ανεξαρτήτου μεγέθους, ηλικίας & φυλής. Με αγάπη και υπομονή είμαστε εκεί να δείξουμε το "δρόμο" στον ιδιοκτήτη, για την σωστή συνεργασία και συνύπαρξη με το σκύλο του.

Βασική υπακοή

Η βασική υπακοή είναι θεμελιώδης για την ευτυχία και την ασφάλεια του σκύλου σας, καθώς και για τη δημιουργία μιας στενής σχέσης μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα βασικής υπακοής, σχεδιασμένα να καλύψουν τις ανάγκες του σκύλου σας και να τον βοηθήσουν να μάθει τις βασικές εντολές και καλές συμπεριφορές. Καθώς κάθε σκύλος είναι μοναδικός, προσαρμόζουμε την εκπαίδευση ανάλογα με τον χαρακτήρα, την ηλικία και τις ανάγκες του καθενός.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, ο εκπαιδευτής μας θα σας μάθει την σωστή τεχνική για τη διδασκαλία των βασικών εντολών, όπως το "κάθισε," το "έλα," το "μείνε," και πολλές άλλες. Θα μάθετε πώς να επικοινωνείτε με τον σκύλο σας με αγάπη και αφοσίωση, ενισχύοντας την θετική συμπεριφορά και αποθαρρύνοντας τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές.

Καθώς προχωρείτε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης, θα διαπιστώσετε πώς ο σκύλος σας γίνεται πιο συνεπής και αυτοπεποίθηση. Η εκπαίδευση βασικής υπακοής δεν είναι μόνο ένα μέσο για να μάθει ο σκύλος σας προστατευτικές εντολές, αλλά και μια ευκαιρία για να ενισχύσετε το δεσμό σας μαζί του.

Στο PAW ACADEMY έχουμε πάθος για τους σκύλους και την εκπαίδευση τους. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της βασικής υπακοής για την ευτυχία και την επιτυχία του σκύλου σας και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας με τον αγαπημένο σας σκύλο.