Εκπαίδευση

Στο PAW ACADEMY προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης όλων των σκύλων ανεξαρτήτου μεγέθους, ηλικίας & φυλής. Με αγάπη και υπομονή είμαστε εκεί να δείξουμε το "δρόμο" στον ιδιοκτήτη, για την σωστή συνεργασία και συνύπαρξη με το σκύλο του.

Διόρθωση συμπεριφοράς

Κατά την διάρκεια της προσωπικής συνεδρίας διόρθωσης συμπεριφοράς, θα αξιολογήσουμε προσεκτικά τη συμπεριφορά του σκύλου σας και θα κατανοήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Θα καταρτίσουμε ένα ατομικό πρόγραμμα διόρθωσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σκύλου σας και στους στόχους σας.

Εκτός από τις συνεδρίες εκπαίδευσης, θα σας παρέχουμε και τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα χρειαστείτε για να συνεχίσετε την εκπαίδευση στο σπίτι. Η συνεργασία μεταξύ εσάς και του εκπαιδευτή είναι κρίσιμη για την επιτυχία της διόρθωσης συμπεριφοράς.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην εξασφάλιση μιας θετικής και αποτελεσματικής εμπειρίας για εσάς και τον αγαπημένο σας σκύλο. Αναζητούμε να δώσουμε στον σκύλο σας την ευκαιρία να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό του και να είναι ένας αγαπημένος και ευτυχισμένος σύντροφος για σας και την οικογένειά σας.