Εκπαίδευση

Στο PAW ACADEMY προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης όλων των σκύλων ανεξαρτήτου μεγέθους, ηλικίας & φυλής. Με αγάπη και υπομονή είμαστε εκεί να δείξουμε το "δρόμο" στον ιδιοκτήτη, για την σωστή συνεργασία και συνύπαρξη με το σκύλο του.

Σωματοφυλακή

Λέγοντας έναν σκύλο φύλακα ή σωματοφύλακα δεν εννοούμε έναν σκύλο επιθετικό με όλους και με τα πάντα. Δεν εννοούμε ένα σκύλο ακοινώνητο και ανασφαλή. Δεν κάνουμε έναν σκύλο άγριο και ανεξέλεγκτο. Δεν αποξενώνουμε και δεν απομακρύνουμε τον σκύλο από την οικογένεια και από τον τρόπο που λειτουργούσε μέσα σε αυτήν.

Τα καθήκοντα προστασίας βοηθούν τον σκύλο. Τονώνουν την αυτοπεποίθηση του, τον κάνουν σίγουρο για το τι κάνει και το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει.

Η σωστή σωματοφυλακή είναι περισσότερο από απλά την προστασία της περιουσίας σας. Είναι μια πράξη αγάπης και φροντίδας για τον αγαπημένο σας σκύλο, παρέχοντάς του την ασφάλεια και την αίσθηση της ευθύνης να προστατεύει την οικογένειά του.

Διδάσκουμε στον σκύλο σας την αναγνώριση των απειλών και των καταστάσεων που απαιτούν προστασία. Εκπαιδεύουμε τον σκύλο σας να αντιλαμβάνεται τα σήματα και τις εντολές σας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε κάθε κατάσταση.

Χρησιμοποιούμε θετική ενίσχυση και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους για να ενθαρρύνουν τις επιθυμητές συμπεριφορές και να εδραιώσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ εσάς και του σκύλου σας. Κατανοούμε ότι η κάθε φύση σκύλου είναι μοναδική, και προσαρμόζουμε την εκπαίδευση ανάλογα με τις ανάγκες και τον χαρακτήρα του κάθε σκύλου.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την εμπειρία και τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για να έχετε έναν υπάκοο και πιστό φύλακα στο πλευρό σας. Επενδύουμε χρόνο και προσοχή για να κατανοήσουμε τις ανάγκες του κάθε σκύλου και να παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση για να επιτύχει τους στόχους σας.