Φιλοξενία

Στο PAW ACADEMY προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης όλων των σκύλων ανεξαρτήτου μεγέθους, ηλικίας & φυλής. Με αγάπη και υπομονή είμαστε εκεί να δείξουμε το "δρόμο" στον ιδιοκτήτη, για την σωστή συνεργασία και συνύπαρξη με το σκύλο του.

Φιλοξενία

Με σύμμαχο την αφοσίωση, την αγάπη μας και τις πρότυπες εγκαταστάσεις στο PAW ACADEMY, καλωσορίζουμε όλους τους σκύλους ανεξαρτήτως φυλής, με την ίδια αγάπη και προσοχή.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει ατομική προσοχή σε κάθε σκύλο, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές τους ανάγκες και προσαρμόζοντας τη φροντίδα ανάλογα. Αναζητούμε τον βέλτιστο τρόπο για να υποστηρίξουμε την υγεία και την ευζωία του κάθε σκύλου, παρέχοντας τους κάθε στιγμή ότι χρειάζονται.

Προτεραιότητα μας:

  • Να προσφέρουμε στο κατοικίδιό σας ασφαλή και χαρούμενη παραμονή.
  • Κοινωνικοποίηση και ξέγνοιαστες στιγμές με αλλά σκυλάκια.
  • Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για εσάς, απολαμβάνοντάς τις διακοπές σας.

Σας παρέχουμε:

  • Δωμάτια φιλοξενίας σκύλων 8m2 - 10m2 με στεγασμένο εσωτερικό χώρο που προσφέρουν μια εξαιρετικά ευρύχωρη & ευχάριστη παραμονή.
  • Xώρους εκτόνωσης & παιχνιδιού (έως 900m2), με τακτικά γεύματα και με άψογη καθαριότητα, όπου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο αγαπημένος σας φίλος είναι στα καλύτερα χέρια.
  • Συνεχή παρακολούθηση 24 ώρες το 24 ωρο από κλειστό κύκλωμα καμερών.
  • Συνεχή κτηνιατρική παρακολούθηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στην Ακαδημία Σκύλων, έχουμε δημιουργήσει μια κοινότητα απόλυτης εμπιστοσύνης, όπου οι σκύλοι μπορούν να αισθάνονται σίγουροι, αγαπημένοι και φροντισμένοι. Με αγάπη και πάθος, αναλαμβάνουμε τη φροντίδα των σκύλων σας, ενώ εσείς μπορείτε να έχετε την απόλυτη γαλήνη πως είναι σε καλά χέρια κάθε στιγμή που είναι μακριά.